Wij werken met o.a. met onderstaande programma's:

Twinfield is een leverancier van online boekhoudsoftware waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbonden zorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.

 

Workfield: een uiterst modern facturatie pakket. Zodat u los van de boekhouding proffesioneel voor de dag kunt komen. Inclusief met Scan en Herken om uw Inkoopfacturen/bonnetjes e.d. te scannen bent u helemaal compleet . Wat wilt u nog meer?

 

Basecone is opgericht om het leven van accountants en ondernemers makkelijker te maken en inmiddels uitgegroeid tot dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking. Facturen en documenten kunnen automatisch, snel en gemakkelijk worden aangeleverd, verwerkt en geboekt in met Basecone gekoppelde online boekhoudsystemen. Handig voor accountants, bedrijven en ondernemers. Geen onnodig papierwerk of zoekgeraakte bonnetjes, maar alle documenten direct opgeslagen in de cloud, klaar om verder te verwerken. Het grote gemak van aanleveren, het hoge herkenningspercentage en Basecone’s soepele workflow zorgen voor een continu bijgewerkte boekhouding, voor betere informatie en lagere kosten!

 

Visionplanner vult uw Boekhoudpakket aan, zodat u dagelijks op de hoogte kunt blijven van de Financiële gang van zaken binnen uw onderneming.